Franse Slag – Bedrijfsuitjes met 2CV's

De 2CV Tour van € 45,00 p.p.*

45 TOEREN

Vanaf 12 tot 32 personen: En uiteraard krijgt elk eendje zijn eigen routebeschrijving mee, die u de mooiste plekjes laat zien van Brabant en het Land van Maas en Waal. U gaat met pontjes de Maas over en u wordt onderweg ook getrakteerd op koffie/thee en warm appelgebak met slagroom.  U bent tijdens deze tour minimaal een 2 1/2  uur onderweg …. duurt het langer, dan kost het niks extra! Gratis dus!

U kunt bij het reserveren van deze toerrit ook kiezen voor een stop met bittergarnituur en/of  het programma uitbreiden met een lunch.

Voor meer informatie: info@franseslag.nl of bel : 06 228 221 97

Alle eenden op een rij

Alle eenden op een rij klaar voor vertrek!

..

Deze toer is ‘t goedkoopste arrangement en kost: € 45,00 per persoon inclusief BTW & pont-overtochten tijdens de toerrit.

Een perfecte invulling van uw familiedag, vriendenweekend, afdelingsuitje, personeelsfeest, jubilaris, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, vergaderbreak, (dames)vrijgezellendag etc. Minimaal 12 personen.

Dit programma is uit te breiden met een koffiestop, workshop, teambuilding spel spelen, lunch of barbecue (BBQ)

 

 

 

 

 

Bekijk hier onze Algemene leveringsvoorwaarden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goedkoop uitje: (Cabriolet) rijden in een 2CV vanaf € 45 per persoon inclusief BTW.

Goedkoop dagje weg? Droger en warmer dan op een Solex: Samen in een lelijk eend rijden met familie-dag vrienden-weekend teambuilding in Brabant en Gelderland. Teambuilding / Workshop / Eendenrally / Gratis spellen spelen / Prijs vragen bedrijfsuitje.

Dit programma is een voorbeeld van hoe uw team-uitje/ afdelingsuitje / teambuildingdag / bedrijfsuitje er uit kan zien. Het is een “standaard” programma dat eenvoudig is aan te passen aan uw specifieke wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een driving-diner te organiseren, een bbq-tour, een picknick  of met een ontbijt onderweg!

Dat doet niet iedereen………… daarom de franseslag.nl