Franse Slag – Bedrijfsuitjes met 2CV's

De Tour van € 45,00 p.p.*

45 TOEREN

Vanaf 12 personen en uiteraard krijgt elk eendje zijn eigen routebeschrijving mee, die laat u de mooiste plekjes zien van Brabant en het Land van Maas en Waal. U gaat met pontjes de Maas over en stopt regelmatig om te wisselen van chauffeur. Voor € 6,00 extra per persoon, wordt u onderweg getrakteerd op koffie/thee en warm appelgebak met slagroom.  U bent tijdens deze tour minimaal een 2 1/2  uur onderweg …. duurt het langer, dan kost het niks extra! Gratis dus!

 

Alle eenden op een rij

Alle eenden op een rij klaar voor vertrek!

..

Deze toer is ‘t goedkoopste arrangement en kost: € 45,00 per persoon inclusief BTW & pont-overtochten tijdens de toerrit.

Een perfecte invulling van uw familiedag, vriendenweekend, afdelingsuitje, personeelsfeest, jubilaris, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, vergaderbreak, (dames)vrijgezellendag etc. Minimaal 12 personen.

Dit programma is uit te breiden met een koffiestop, workshop, teambuilding spel spelen, lunch of barbecue (BBQ)

 

Klik hier:  informatie  of mail rechtstreek info@franselag.nl als de link weer eens niet werkt! (franseslag!)

 

 

 

 

Bekijk hier onze Algemene leveringsvoorwaarden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goedkoop uitje: (Cabriolet) rijden in een 2CV vanaf € 45 per persoon inclusief BTW.

Goedkoop dagje weg? Droger en warmer dan op een Solex: Samen in een lelijk eend rijden met familie-dag vrienden-weekend teambuilding in Brabant en Gelderland. Teambuilding / Workshop / Eendenrally / Gratis spellen spelen / Prijs vragen bedrijfsuitje.

Dit programma is een voorbeeld van hoe uw team-uitje/ afdelingsuitje / teambuildingdag / bedrijfsuitje er uit kan zien. Het is een “standaard” programma dat eenvoudig is aan te passen aan uw specifieke wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een driving-diner te organiseren, een bbq-tour, een picknick  of met een ontbijt onderweg!

Dat doet niet iedereen………… daarom de franseslag.nl