Franse Slag – Bedrijfsuitjes met 2CV's

Vriendenweekend

(Vanaf 12 personen)

De ontvangst voor deze toerrit is om 11:30 uur. Vóórdat we vertrekken leggen we de spelregels uit en daarna gaat elke 2CV’s op pad met een routebeschrijving en een lijst met opdrachten. Onafhankelijk van elkaar rijden de deelnemers naar L’Eglise voor een onvergetelijke lunch binnen of op het terras. (De lunch wordt geserveerd op een plank)

Na de lunch rijden we door een fraai gedeelte van het Land van Maas & Waal, gaan we met het pontje de Maas over en stoppen we voor de koffiestop. Hierna rijden we terug naar de boerderij, waar rond 17:00 uur de eerste eend zal arriveren. Uiteraard sluiten we deze dag af met een prijsuitreiking.

Interesse? Vraag een “proefritje” aan!

Enkele reacties:

Een topdag! We hadden schitterend weer en de tour was top.

Gemeente Utrecht/Ingenieursbureau, afdelingsuitje met 37 personen

Al vanaf het begin was het lachen, al was het maar om in zo´n autootje te rijden. De hele dag was verder uitstekend verzorgd!

Ministerie van Binnenlandse Zaken , afdelingsuitje met 13 personen

De toerrit ging door het land van Maas en Waal vnl. over rustige en kleine landwegen. Onverwacht mooie afwisselende omgeving die gecomplementeerd met een routebeschrijving met de franse slag tot een ludieke rally achtige sfeer leidde zonder dat snelheid of overtredingen opspeelden.

AC Restaurants & Hotels, bedrijfsuitje met 24 personen

Voor meer reacties, zie bedrijfsuitje.nl.

Uitje in Brabant? Net zo leuk (misschien wel leuker) als een dagje teambuilding in Amsterdam / workshoppen in Rotterdam / Paaldansen in Den Haag stadspeurtocht door Utrecht of activiteiten aan zee.  Met lelijke eenden door het Land van Maas en Waal rijden vanaf € 37,50 per persoon. Geen race of rally maar ontspannen uitje in een van onze vrolijke cabrio’s! Een dag met de franse slag. Elke 2CV rijdt onafhankelijk van elkaar de rit met bolletje-pijltje boek op schoot. Outdoor activiteiten in Noord Brabant. Met lelijke eenden door het Land van Maas en Waal vanaf € 37,50 per persoon inclusief BTW (dat is nog géén 31 euro exclusief BTW)

Goedkoop uitje: (Cabriolet) rijden in een 2CV vanaf € 37,50 per persoon inclusief BTW.

Goedkoop dagje weg? Droger en warmer dan op een Solex: Samen in een lelijk eend rijden met familie-dag vrienden-weekend teambuilding in Brabant en Gelderland. Teambuilding / Workshop / Eendenrally / Gratis spellen spelen / Prijs vragen bedrijfsuitje.

De programma’s zijn voorbeelden van hoe uw team-uitje/ afdelingsuitje / teambuilding / bedrijfsuitje er uit kan zien. Het is een “standaard” programma dat eenvoudig is aan te passen aan uw specifieke wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een driving-diner te organiseren, een bbq-tour, een picknick  of met een ontbijt onderweg! De tour met 2CV’s is aan te vullen met een wijnproeverij, chocolade- schermen of schilder workshop & lunch in de buurt van Nijmegen, Oss en ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch). Feestje organiseren, jubileum, afscheid van een collega, personeelsfeest of bedrijfsuitje? Uitje in Brabant – Uit in Brabant

De tour met 2CV’s is aan te vullen met een wijnproeverij, chocolade- scherm- of schilderworkshop & lunch in de buurt van Nijmegen, Oss en ‘s-Hertogenbosch.

Dat doet niet iedereen………… daarom de franseslag.nl