Franse Slag – Bedrijfsuitjes met 2CV's

Zo neemt u contact op

U wilt graag meer weten over zo’n toerrit? Of wilt u weten of een bepaalde datum nog beschikbaar is?

Stuur dan nu een e-mail naar Joep: info@franseslag.nl of

bel:  06 228 221 97

 

Hier vind u een routebeschrijving naar de startlocatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Franseslag contact per e-mail info@franseslag.nl teambuilding training. U wilt graag leuke dingen doen met collega’s of familie? Bijvoorbeeld i.v.m. afscheid of jubileum van een collega of 25 jarige bruiloft. En wilt u weten of een bepaalde datum nog beschikbaar is voor uw dagje weg? Neem dan nú contact met ons op per e-mail. Eendje huren? Neem per telefoon contact op met Joep Ruigrok. Franseslag contact per e-mail info@franseslag.nl teambuilding training Telefonisch kan ook 0412 850 224 b.g.g. 06 228 221 97

Wij organiseren de toerritten exclusief voor uw gezelschap! U hoeft dus geen auto te delen met een”vreemde eend”! En voor die exclusiviteit betaald u niks extra’s.

Goedkoop uitje: (Cabriolet) rijden in een 2CV vanaf € 37,50 per persoon inclusief BTW.

Goedkoop dagje weg? Droger en warmer dan op een Solex: Samen in een lelijk eend rijden met familie-dag vrienden-weekend teambuilding in Brabant en Gelderland. Teambuilding / Workshop / Eendenrally / Gratis spellen spelen / Prijs vragen bedrijfsuitje.

Dit programma is een voorbeeld van hoe uw team-uitje/ afdelingsuitje / teambuildingdag / bedrijfsuitje er uit kan zien. Het is een “standaard” programma dat eenvoudig is aan te passen aan uw specifieke wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een driving-diner te organiseren, een bbq-tour, een picknick  of met een ontbijt onderweg!

Dat doet niet iedereen………… daarom de franseslag.nl