Franse Slag – Bedrijfsuitjes met 2CV's

Familiedag

(vanaf 12 personen, van 1 maart tot en met eind oktober)

Om 11:30 uur is iedereen welkom in Maren-Kessel. Hier staan de eendjes voor u klaar bij een oude boerderij. Na de uitleg  gaat u direct met de eendjes. – onafhankelijk van elkaar – op zoek naar de juiste weg. Met het pontje de Maas, daarna stoppen we voor een lunch.

Als we na de lunch weer een uurtje gereden hebben (met pontovertocht), parkeren we de eendjes voor een koffiestop. Via slingerdijken en polderwegen komt de eerste auto weer bij de boerderij aan…… Rond 17:00 uur is uw familiedag weer afgelopen maar het kan uitlopen!

Overtuigd? Boek vandaag nog!

Enkele reacties:

De tour was een groot succes! De gekleurde autootjes (vooral de roze trok veel bekijks) tuften gemoedelijk door de prachtige omgeving.

Office Depot International BV, bedrijfsuitje met 14 personen

Bedankt voor de fantastische dag en de perfecte organisatie!

Muis software, bedrijfsuitje met 40 personen

Deze dag is een aanrader voor iedereen.

Rabobank, afdelingsuitje met 12 personen

Voor meer reacties, zie bedrijfsuitje.nl.

Familiedag, wijnproeven. lunstschilderen, druiven plukken, JEu de Boules, in elke 2CV een BOB (Ross), plukkerslunch, wijngaard, na deze dag onthaasten gaat het roer om. Wijnproeverij druiven plukken, Joie de VivreUitje in Brabant? Net zo leuk (misschien wel leuker) als een dagje teambuilding in Amsterdam / workshoppen in Rotterdam / Paaldansen in Den Haag stadspeurtocht door Utrecht of activiteiten aan zee.  Met lelijke eenden door het Land van Maas en Waal rijden vanaf € 37,50 per persoon. Geen race of rally maar ontspannen uitje in een van onze vrolijke cabrio’s! Een dag met de franse slag. Elke 2CV rijdt onafhankelijk van elkaar de rit met bolletje-pijltje boek op schoot. Outdoor activiteiten in Noord Brabant. Met lelijke eenden door het Land van Maas en Waal vanaf € 45,00 per persoon inclusief BTW (dat is nog géén 37,50 p.p. euro exclusief BTW)

Goedkoop uitje: (Cabriolet) rijden in een 2CV vanaf € 37,50 per persoon excl. BTW.

Goedkoop dagje weg? Droger en warmer dan op een Solex: Samen in een lelijk eend rijden met familie-dag vrienden-weekend teambuilding in Brabant en Gelderland. Teambuilding / Workshop / Eendenrally / Gratis spellen spelen / Prijs vragen bedrijfsuitje.

De programma’s zijn voorbeelden van hoe uw team-uitje/ afdelingsuitje / teambuildingdag / bedrijfsuitje er uit kan zien. Het is een “standaard” programma dat eenvoudig is aan te passen aan uw specifieke wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een driving-diner te organiseren, een bbq-tour, een picknick  of met een ontbijt onderweg! De tour met 2CV’s is aan te vullen met een wijnproeverij, chocolade- schermen of schilder workshop & lunch in de buurt van Nijmegen, Oss en ‘s-Hertogenbosch (Den Bosch). Feestje organiseren, jubileum, afscheid van een collega, personeelsfeest of bedrijfsuitje? Uitje in Brabant – Uit in Brabant

Dat doet niet iedereen………… daarom de franseslag.nl