Franse Slag – Bedrijfsuitjes met 2CV's

2, 3 of 4 personen

Petit Tour de 2CV                                                                                                            

Deze toerrit is, zoals de naam doet vermoeden, bedoeld voor kleine gezelschappen, het kan zelfs al met 2 personen! Om 11:30 uur staan de eenden klaar bij de boerderij voor een leuke toerrit. Voor vertrek krijgt u uitleg over de routebeschrijving, het starten van de auto en het schakelen.

Er zijn op dit moment 2 Petit Tours waaruit u kunt kiezen. De Petit Tour met High Tea of een uitgebreide lunch.

De route voert door een prachtig stuk Brabant! Over smalle plattelandsweggetjes, slingerdijkjes en door leuke boerendorpen. We stoppen tijdens de Petit Tour 1x voor een uitgebreide high tea met o.a. zalmsandwiches met dilleboter, roomkaascroissantjes, carrotcake, muffins, soesjes, scones en nog veel meer of een uitgebreide lunch op een plank met een kopje soep, bruine pistolet met huisgemaakte tonijnsalade, sandwich met gerookte zalm, créme fraiche en bieslook, witte bol met fricandeau avocadospread, huisgemaakte eiersalade en bruine boterham met spiegelei en bacon.

Na de high tea/lunch vervolgt men de route, terug naar de boerderij. U gaat nog 2 x met een pontje de Maas over en kunt -op eigen gelegenheid- nog een keertje stoppen op een leuk terrasje langs de route. Deze Tour eindigt meestal na 16:00 uur…… Maar het kan uitlopen.

U kunt ook een petit tour cadeau doen! De petit tour cadeaubon is goed voor een uitje met 2, 3 of 4 personen in 1 2CV. Een ideaal cadeautje voor bv. een jubilaris of bij ‘t afscheid van een collega!

Overtuigd? Boek vandaag nog!

Enkele reacties:

Geweldig leuk om mee te maken!

Servex, bedrijfsuitje met 7 personen

Het was in 1 woord…KEIGEZELLIG.

Van Riel Distripet, bedrijfsuitje met 42 personen

Geweldige ervaring om te rijden met lelijke eendjes. 40 man hebben een perfecte dag gehad (geen enkele wanklank en dat wil wat zeggen bij de NS)

Nederlandse Spoorwegen afd Logistiek, bedrijfsuitje met 40 personen

Een aanrader om je bedrijfsuitje te boeken bij Skick Evenementen!

Aannemingsmaatschappij Konst & van Polen, bedrijfsuitje met 68 personen

Voor meer reacties, zie bedrijfsuitje.nl.

Zeer geschikt voor familie feesten: Dames vrijgezellenfeest vrouwen maar ook voor bedrijven: teambuilding High Tea Teamuitje vanaf 2 personen rijden in een lelijke eend 2CV met een heerlijke lunch. Speciaal vanaf 2 personen huur een eendje met routebeschrijving en lunch! U rijdt met uw eigen gezelgschap in een 2CV uw eigen tour inclusief een uitgebreide High Tea. Geen race of rally maar ontspannen uitje in een van onze vrolijke cabrio’s! Een dag met de franse slag. Elke 2CV rijdt onafhankelijk van elkaar de rit met bolletje-pijltje boek op schoot. Outdoor activiteiten in Noord Brabant. Met lelijke eenden door het Land van Maas en Waal

Goedkoop uitje: de Petit Tour (Cabriolet) rijden in een 2CV kost € 65,00 per persoon inclusief BTW.

Goedkoop dagje weg? Droger en warmer dan op een Solex: Samen in een lelijke eend rijden met familie-dag vrienden-weekend teambuilding in Brabant en Gelderland. Teambuilding / Workshop / Eendenrally / Gratis spellen spelen / Prijs vragen bedrijfsuitje. Volgend jaar naar Piet Plezier!

De programma’s zijn voorbeelden van hoe uw team-uitje/ afdelingsuitje / teambuildingdag / bedrijfsuitje er uit kan zien. Het is een “standaard” programma dat eenvoudig is aan te passen aan uw specifieke wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een driving-diner te organiseren, een bbq-tour, een picknick  of met een ontbijt onderweg!

Dat doet niet iedereen………… daarom de franseslag.nl