Franse Slag – Bedrijfsuitjes met 2CV's

Tour de 2CV

(Vanaf 12 personen)

Als iedereen rond 12:00 uur op de boerderij is, kunnen we van start. Een korte uitleg voor vertrek over de routebeschrijving en de auto. De eendjes rijden onafhankelijk van elkaar naar de lunchlocatie.

Afhankelijk van welke locatie u heeft gereserveerd, staat er een uitgebreide lunch (buffet) voor u klaar of en high tea.

Na de lunch vervolgen we de route richting……? Geen idee want er zitten verschillende foutjes in de routebeschrijving. Ook steekt men 2 keer met het pontje de Maas over. We zien elkaar weer op het terras van de bierbrouwerij en spelen ook nog een potje Jeu de Boules. Rond 17:00 uur zal de eerste eend weer bij de boerderij arriveren.

Interesse? Reageer meteen!

Enkele reacties:

Voor ons was de voorpret alleen al leuk. Maar zoals de dag zelf verliep, daar hadden wij niet op durven hopen.

Voerman Nijmegen, bedrijfsuitje met 39 personen

Een dag met de franse slag! Geweldig! Het was werkelijk super om met eenden te touren, de weg kwijt te raken, elkaar vervolgens tegen te komen en je afvragen wie er nu goed rijdt.

Mevr. V. Weerts, familiedag met 8 personen

Een prachtige tocht, uitstekend verzorgde lunch en rondleiding. Allemaal heel ontspannen en na afloop tevreden gezichten.

Fortis ASR Adviesbureau, bedrijfsuitje met 21 personen

Voor meer reacties, zie bedrijfsuitje.nl.

Personeelsfeest toeren en picknicken met “lelijke” eendjes Geen race of rally of slipcursus maar ontspannen toeren in een van onze vrolijke gekleurde cabrio eenden! Een dag met de franse slag. Elke 2CV rijdt onafhankelijk van elkaar de rit met bolletje-pijltje boek op schoot. Outdoor activiteiten in Noord Brabant. Met lelijke eenden door het Land van Maas en Waal vanaf € 37,50 per persoon inclusief BTW (dat is nog géén 31 euro exclusief BTW)

Goedkoop uitje: (Cabriolet) rijden in een 2CV vanaf € 38,30 per persoon exclusief BTW.

Goedkoop dagje weg? Droger en warmer dan op een Solex: Samen in een lelijke eend rijden met familie-dag vrienden-weekend teambuilding in Brabant en Gelderland. Teambuilding / Workshop / Eendenrally / Gratis spellen spelen / Prijs vragen bedrijfsuitje.

De programma’s zijn voorbeelden van hoe uw team-uitje/ afdelingsuitje / teambuildingdag / bedrijfsuitje er uit kan zien. Het is een “standaard” programma dat eenvoudig is aan te passen aan uw specifieke wensen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een driving-diner te organiseren, een bbq-tour, een picknick  of met een ontbijt onderweg!

Dat doet niet iedereen………… daarom de franseslag.nl