Franse Slag – Bedrijfsuitjes met 2CV's

Extra workshop(s)

 

IMG_9242WORKSHOP NIKS DOEN

Ook nieuw: Workshop niks doen o.l.v. een zeer ervaren flierefluiter! Voorafgaand aan het niksen krijgt u een korte uitleg over het ontstaan en nut van  dagdieven, duimen draaien, lanterfanten, lijntrekken, luibakken, luieriken, luilakken, luiwammesen, lummelen, omhangen, rondhangen door een ervaringsdeskundige!

Voor meer informatie moet u nog wel even iets doen: stuur een e-mail naar: info@franseslag.nl

 

WORKSHOP CREPES BAKKEN

Het is mogelijk om tijdens (of na afloop) van de toerrit vers gebakken crêpes te eten. U mag zelf proberen om zo’n flinterdunne pannenkoek met een diameter van 40 cm. te bakken en anders maken wij ze met alle liefde & plezier voor uw gezelschap. Met Nutella, Confiture of met suiker & citroensap!

IMG_0113

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u uw collega’s eens verrassen tijdens een vergadering? We komen graag naar uw bedrijf of locatie toe.

Geweldig lekkere onderbreking van elke bijeenkomst. Maar ook zéér geschikt voor op een beurs, kinderfeestje, bruiloft, jubileum, vergadering, teambuilding etc. Of bedank en verras eens een opdrachtgever met verse Crêpes……

 

WORKSHOP SCHERMEN

En garde!

Bij een workshop schermen o.l.v. Bert ontvangen alle deelnemers een wapen, schermmasker, handschoen en schermvest. Korte uitleg en oefeningen wisselen elkaar af tot iedereen een goede basishouding en de meest gebruikte aanvals- en verdedigingstechnieken beheerst. Na ongeveer één uur training bent u in staat op een eenvoudige manier met elkaar te duelleren.

De workshop wordt in een ontspannen en aangename sfeer verzorgd maar er is natuurlijk ook ruimte voor competitie, zowel individueel als in teamverband.

WORKSHOP SCHILDEREN

Samen met collega’s of vrienden schilderijen maken is leuk! Het is wel helemaal in de franseslag-stijl: gewoon aan de slag met ezels, verf en kwasten op een schilderachtige locatie.

 

Schilderworkshop

Creatief omgaan met het thema tijdens schilderworkshop

WORKSHOP FOTOGRAFIE

Fotograaf Huub neemt je tijdens de toerrit met 2CV’s mee naar plekjes langs de route. Onderweg stoppen we namelijk een aantal keer om plaatjes te schieten. Foto’s van prachtige vergezichten, passerende dieren/mensen, voertuigen, wolkenpartijen, gebouwen etc etc. Een echte praktijk-cursus die je mogelijkheden van een (digitale) camera laat zien, die je niet in het instructieboekje zult vinden. Vanaf nu hele andere foto’s maken ………

eend slopen

Geïnteresseerd? Neem vandaag contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

 

 

 

Niet alleen geschikt voor bedrijven ook voor familie-dagen of vrijgezellendagen